Transmit

Transmit voor Mac

Bestanden overdragen met een functionele FTP-client

Transmit is een uiterst flexibel programma dat je bestanden over het internet laat versturen en ontvangen. Het maakt gebruik van het File Transfer Protocol (FTP) dat de communicatie tussen verschillende besturingssystemen standaardiseert. Zo weet...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel en stabiel
  • Duidelijke lay-out
  • Flexibel en uitgebreid

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Transmit is een uiterst flexibel programma dat je bestanden over het internet laat versturen en ontvangen. Het maakt gebruik van het File Transfer Protocol (FTP) dat de communicatie tussen verschillende besturingssystemen standaardiseert. Zo weet je zeker dat de bestanden goed aankomen.

Transmit is simpel in het gebruik, dus je loopt niet het risico verward te raken in lastige instellingen. Heb je geen ervaring met FTP-cliënten? Ook dan is Transmit de juiste optie. Door de overzichtelijke lay-out beheer je eenvoudig de files. Je sleept ze direct naar de juiste map en voegt simpel iets aan je favorieten toe. Zo is het nog eenvoudiger om veelgebruikte bestanden te versturen. Verder werkt het programma ook nog eens snel.

Je beveiligt via Transmit de bestandsoverdrachten op verschillende wijzen. Afhankelijk van de ontvanger stel je de hoogte van de bescherming in. Eveneens synchroniseert het met Spotlight (het zoekprogramma op je Mac), Automator (het programma dat aanpassingen vereenvoudigt) en .Mac (jouw online werkruimte). Dit versnelt het selecteren van de files die je wilt overdragen.

Door de duidelijke lay-out is Transmit een aanrader voor de ervaren FTP-client-gebruiker en de beginner. Daarnaast zorgen de vele opties ervoor dat Transmit te allen tijde het juiste programma is voor jouw bestandsoverdracht.

Meeste downloads FTP Clients voor mac

Transmit

Download

Transmit 4.4.8

Beoordelingen about Transmit

Promotie×